Multiseason GEN 02​ ALL SEASON

FØL DIG GODT TILPAS, UANSET VEJRET
alt text

Multiseason GEN 02​ ALL SEASON

FØL DIG GODT TILPAS, UANSET VEJRET
  • Forbedret bremseevne på våde og tørre veje*

  • Certificeret præstation i sne med 3PMSF

  • Forbedret kilometertal**

Uanset vejret giver Firestone Multiseason GEN 02 dig mulighed for at nyde din byorienterede livsstil til fulde. Og hvad så, når der er fire årstider på én dag? Dette optimerede sæt dæk sørger for, at du har kontrol over din bil, selv når det kolde vejr rammer. Det eneste du skal gøre er at nyde turen. Så hvor skal du hen næste gang?

* Test udført af TÜV SÜD på anmodning fra Bridgestone i januar - februar 2019 på Bridgestones testanlæg (EUGP i Italien og i SPG i Sverige for test i sne) og TÜV SÜD PS Garching med VW Golf VII på dækstørrelse 205/55 R16 94V. Multiseason GEN 02 i forhold til præstationerne fra forgængeren Multiseason. Resumerapport nr. 713147031
** Baseret på de interne tests, der udførtes hos Bridgestones anlæg på Multiseason og Multiseason GEN 02. Dækstørrelse: 205/55 R16 94V med VW GOLF. Dæklevetiden afhænger af kørestil, dæktryk, dæk- og køretøjsvedligeholdelse, vejrforhold mv.

FIND FORHANDLER

Leder du efter en Firestone forhandler? Fortæl os hvor du er, så viser vi dig, hvilke forhandlere, der ligger i nærheden af dig!

Use my current location

Ingen poster fundet

alt text